Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Szórásos temetés temetőben

Szórásos temetés Ön által válaszott temetőben

A szórásos temetés egy gyönyörű szertartás, amire egyes temetőkben is van lehetőség. Az elhunytról megemlékeznek a hozzátartozói, majd a hamvait a víz lassan lemossa egy osszáriumba, ahol végleg nyugodhat. A szórásos temetési szolgáltatásunk tartalmazza az elhunyt elhamvasztását is.

A temetői szórásos temetés magas ára nagyban a temetői költségeknek köszönhető. Ha szórásos temetést szeretne szerettének elbúcsúztatásához, egy másik lehetőség a kedvezőbb árú templomi szórás szolgáltatásunk.

Temetői szórás Ára

Hamvak szórása temetőben - 150 000 Ft-tól + ÁFA

  • Temetői szórás
  • Elhunyt testének elszállítása krematóriumba
  • Krematóriumi hamvasztás
  • Hamvak elszállítása a temetőbe
  • Ügyintézés
  • Urnabetét
  • Hamvasztó koporsó
  • Egészségügyi csomag

A Budapesten kívüli szállítás ára 300 Ft / km.

Extra szolgáltatások és temetési kellékek

Polgári Búcsúztató - 25 000 Ft-tól + ÁFA

A polgári búcsúztatás szervezésében is tudunk segíteni. A búcsúztatás keretében egy professzionális búcsúztató mond beszédet az elhunyt emlékére az Ön által meghívottaknak. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Egyházi búcsúztatás - 35 000 Ft-tól

Egyházi szeretartás keretében is elbúcsúzhat szerettétől az Ön által választott templomban. A szolgáltatás ára egyházközség felé fizetendő!

Virágok, koszorúk

Válassza ki előre a tökéletes virágokat és koszorúkat, amelyekkel a szeretartást szeretné szebbé tenni. A virágokat és koszorúkat frissen, az Ön igényeinek megfelelően tudjuk így megrendelni, szalagokkal és egyéb díszítésekkel, melyeket személyre szabhat. A virágokat a szertartás helyére szállítjuk frissen az esemény előtt!Ha nem talált választ minden kérdésére vagy egyéni igényei vannak, érdeklődjön bátran munkatrsainknál emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat

Az oldalon szerepeltett árak a valós szolgáltatási árak, de előfordulhat, hogy temetési árainkon változtatva csak később frissítjük a mortalis.hu-n feltüntett összegeket. Az árak pontosságáért így felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük forduljon irodai munkatársainkhoz email-ben, telefonon vagy temetkezési irodáinkban!