Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Koporsós temetés

Koporsós temetési szolgáltatás kárpitozott koporsóval

A koporsós temetkezés a hagyományos temetkezési forma Magyarországon. A szeretartás keretében a koporsót a hozzátartozók jelenlétében leeresztik a szerettük végső nyughelyéül szolgáló sírba és eltemetik. A koporsók különböző fákból és sokféle díszítéssel készülnek. A szolgáltatásunk tartalmaz egy ízléses kárpitozott koporsót szemfedővel, de ez igény szerint lecserélhető más típúsú koporsóra.
A temetői költségeket nem tartalmazza a szolgáltatás díja, mert ezek temetőről temetőre változnak, de az összes temetkezési szolgáltató vállalat számára egységesek. Kérjük érdeklődjön kollégáinktól az aktuális temetői díjakról!

Koporsós Temetés Ára

Koporsós temetés kárpitozott koporsóval - 160 000 Ft-tól + ÁFA

  • Koporsó kárpitozva
  • Ügyintézés
  • Szállítás
  • Kegyeleti termékek
  • Egészségügyi csomag

A koporsós temetés szolgáltatásunk sok temetői költséget nem tartalmaz az itt kiírt formában. Kérjük, mindenképpen érdeklődjön kollégáinktól személyesen, telefonon vagy emailben, ha koporsós temetéssel szeretne elbúcsúzni szerettétől!

A Budapesten kívüli szállítás ára 300 Ft / km.

Extra szolgáltatások és temetési kellékek

Koporsó

Koporsóink különböző anyagokból készülnek és különböző díszítő elemekkel. A jelenlegi kínálatunkról és pontos igényekkel kapcsolatban érdeklődjön a kollégáinktól!

Koporsó

A koporsós temetés szolgáltatási csomagunkban lévő kárpitozott koporsót bármilyen más koporsóval helyettesíteni lehet széles kínálatunkból. Ebben az esetben - természetesen - csak a két koporós közötti ár különbözetet kell megtérítenie. Aktuális koporsó és koporsós temetéshez szükséges kegyeleti termék kínálatunkról érdeklődjön munkatársainknál!

Polgári Búcsúztató - 25 000 Ft-tól + ÁFA

A polgári búcsúztatás szervezésében is tudunk segíteni. A búcsúztatás keretében egy professzionális búcsúztató mond beszédet az elhunyt emlékére az Ön által meghívottaknak. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Egyházi búcsúztatás - 35 000 Ft-tól

Egyházi szeretartás keretében is elbúcsúzhat szerettétől az Ön által választott templomban. A szolgáltatás ára egyházközség felé fizetendő!

Virágok, koszorúk

Válassza ki előre a tökéletes virágokat és koszorúkat, amelyekkel a szeretartást szeretné szebbé tenni. A virágokat és koszorúkat frissen, az Ön igényeinek megfelelően tudjuk így megrendelni, szalagokkal és egyéb díszítésekkel, melyeket személyre szabhat. A virágokat a szertartás helyére szállítjuk frissen az esemény előtt!Ha nem talált választ minden kérdésére vagy egyéni igényei vannak, érdeklődjön bátran munkatrsainknál emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat

Az oldalon szerepeltett árak a valós szolgáltatási árak, de előfordulhat, hogy temetési árainkon változtatva csak később frissítjük a mortalis.hu-n feltüntett összegeket. Az árak pontosságáért így felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük forduljon irodai munkatársainkhoz email-ben, telefonon vagy temetkezési irodáinkban!