Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Temetkezés árak

A szükséges temetkezési árak kialakítására munkatársaink segítségét kérheti!

Minden temetkezés különböző, így gyakran az árak is eltérnek egymástól. Sok tényező befolyásol egy temetkezést és ez árakat is változtatja, így a szabványos temetési szolgáltatásokért nyugodtan érdeklődjön kollegáinktól.

Temetésnél több mindent kell figyelembe venni, mikor a végösszeget számoljuk ki. Elsősorban ezekre a dolgokra hívnám fel a figyelmet:

1. Temetési szolgáltatások
2. Kegyeleti kellékek
3. Szállítási szolgáltatások
4. Sírköves termékek és szolgáltatások
5. Gyászlapok
6. Virágkötészeti termékek
7. Sírgondozási szolgáltatások
8. Egyéb termékek és szolgáltatások

Tudunk szervezni egy költségesebb temetést is, pont úgy, mint egy drágább búcsúztatót. Ez több apró részlettől is függhet, mint például, hogy milyen mintázatú koporsót választanak, milyen sírkő szimpatikus számukra, vagy akár a szerettük eltemetésének a helye. Természetesen szóba jöhet kedvezményes temetés is, ha többféle szolgáltatásunkat választja. Nyitottak vagyunk az Önök ötleteikre, kéréseikre, mindent meg lehet szervezni rövid időn belül.

Más árak vonatkoznak egy koporsós temetésre és egy urnás temetésre. Figyelembe vesszük, ha szeretnének búcsúztató termet. Koporsós temetésnél szokták igényelni a sírköves szolgáltatást is. Ha a hamvasztás temetés mellett döntenek, a végösszeget befolyásolja, ha temetőben hagynák az urnát, vagy ha az otthonukba vinnék szívesebben. A szállítási költségek szintén eltérnek, főleg az útvonal hossza miatt.

A pontos árakért kérhet segítséget munkatársainktól, kéréseiket pedig szívesen meghallgatjuk!

Ide kattintva kérheti munkatársaink segítségét

« Vissza a hírekhez