Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Szolgáltatásaink

Árak, szolgáltatások – 2023.02.20-tól, az árak tájékoztató jellegűek! A pontos árajánlat kiadásához kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz e-mailben, telefonon, vagy személyesen irodáinkban! Köszönjük megértésüket!
Tisztelt Hozzátartozók! Az új anyakönyvi törvény értelmében szolgáltatásainkat csak fényképes személyazonosító igazolvány, vagy vezetői engedély illetve útlevél ellenében tudjuk beütemezni! Az okmányok átvétele, elengedhetetlen része a szolgáltatások megrendelésének!

Hamvasztás

A hamvasztásos temetés manapság a legnépszerűbb temetkezési forma. A hamvak elhelyezése sok féle képpen megtörténhet, ezért is választják a hamvasztást olyan sokan. A szolgáltatás egy szép kerámia urnát is tartalmaz.

102 362 Ft-tól*

Részletek

Urnás Temetés

Az urnás temetés során az elhunyt hamvait egy szép urnába helyezik. Az urnát templomban, altemplomban, temetőben és otthon is el lehet helyezni szertartás keretében. Az urnás temetés szolgáltatásunk tartalmazza az urnát és segítünk a temetés megszervezésében is. A temetői szolgáltatások költségeit nem tartalmazza az ár.

112 362 Ft-tól*

Részletek

Szórásos temetés

Az elhunyt hamvait szétszórják egy szertatás keretében és a hamvak egy osszáriumba kerülnek a templomban.

138 000 Ft-tól*

Részletek

Hamvak szórása temetőben

A temetői szóróparcellából a szertartáson az elhunyt hamvait lassan lemossa a víz az osszáriumba. Ez egy komplett szolgáltatás, amiben a temetői szórás ára is benne van.

250 000 Ft-tól*

Részletek

Koporsós temetés

A koporsós temetkezés a leghagyományosabb és az egyik legszebb temetkezési forma. A koporsók széles kínálatából választhatunk és a szertartás is sok módon kérhető. Szolgáltatásunk tartalmaz egy kárpitozott koporsót. A feltüntetett áron kívül temetői szolgáltatások költségeiről érdeklődjön kollégáinktól - ezek a költségek igényektől és temetőtől függően jelentősen változhatnak.

210 000 Ft-tól*

Részletek

Ha további információra van szüksége a temetési szolgáltatások közötti választásban, részletes információt talál az egyes szolgáltatásokra kattintva. Érdeklődjön bátran munkatrsainknál is emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat

*Az oldalon feltüntett összegek nettó árak, tehát ÁFA-t nem tartalmaznak, hacsak ez külön nincs jelezve. Tekintse meg a temetési szolgáltatásokat, ahol az árák részletes lebontását megtalálja. Az oldalon szerepeltett árak a valós szolgáltatási árak, de előfordulhat, hogy temetési árainkon változtatva csak később frissítjük a mortalis.hu-n feltüntett összegeket. Az árak pontosságáért így felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük forduljon irodai munkatársainkhoz email-ben, telefonon vagy temetkezési irodáinkban!